Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

На оленях добре, а на лижах краще

На оленях добре, а на лижах краще

Українська дружина стріляючих лижників учора повернулася додому по завершенні передолімпійського сезону

Вітчизняному біатлону цьогоріч виповнюється п’ятдесят. Принаймні саме так стверджує частина спортивних істориків, які й зініціювали відзначення ювілею на високому рівні. Хоч відбудеться воно орієнтовно у жовтні-листопаді, самі спортсмени зробили улюбленому видові подарунок саме у сезоні, що минув.

Учора українські вболівальники зустрічали в аеропорту «Київ» не лише медалістів, а всіх збірників, їхніх тренерів та обслуговуючий персонал. Попри непростий сезон усі виглядали втомлено-щасливими. (Настрій поліпшило традиційне катання на оленях по завершенні етапу у Ханти-Мансійську). А президент федерації Володимир Бринзак так прокоментував роботу своїх підопічних:

— Сезон хороший тим, що команда повірила у свої сили. Дуже добре, що за рік до Олімпіади спортсмени побачили: можуть виступати якнайкраще і боротися з усіма, бути одними з лідерів. Зараз головне — щоб не захлиснула ейфорія, щоб вони змогли відключитися від усього цього до старту міжсезоння. Одне слово, уникнути самозаспокоєння, того, що називають «зірковою хворобою». Потрібна хороша робоча атмосфера і розуміння того, що для майбутніх результатів треба багато працювати.

Звісно, більшість цьогорічних успіхів пов’язана з виступами нашої жіночої збірної. Попри те, що на останньому етапі Кубка світу у Ханти-Мансійську наші дівчата залишилися без нагород, збірна сьогодні має зірковий склад і, як довела перемога Олени Підгрушної у спринті на чемпіонаті світу, може перемагати навіть таких біатлоністок від Бога, як Тура Бергер.

Лише у нашій збірній є такий дует. На знімку: Володимир Бринзак та сестри Семеренко. Фото з сайту biatlon.com.ua

А от у чоловіків одне з найболючіших питань — необхідність посилення тренерського штабу. Як зазначив Володимир Бринзак в інтерв’ю сайтові Федерації біатлону, чекати визначеності в цьому питанні можна буде згодом. Нині ведуться переговори в різних напрямках. Аби пристати на думку, що потрібен серйозний фахівець з паспортом іншої держави, потрібні такі ж серйозні ресурси, а їх поки що немає. Хоча до олімпійського сезону залишилося менше дев’яти місяців. Просто взяти тренера збоку, який не володіє ситуацією всередині команди і не проводив з нею підготовку, — ризик може не виправдатися.

До речі, у цьому сезоні збірна була розбита на команди А і Б. На думку фахівців, ця практика в передолімпійський рік себе виправдала. Адже треба було перевірити багатьох спортсменів, щоб вони не випали зі змагального графіка і передчасно не закінчили кар’єру.

Приміром, на наступний сезон у нас збільшилася не тільки квота в Кубку світу у дівчат, а й у Кубку IBU. Наша команда намагатиметься використовувати її якнайповніше, щоб якомога більше спортсменів брали участь у стартах і набирали міжнародний досвід.

Нині ж спортсмени відпочинуть у родинах, а згодом найкращі виставлять свої годинники на зворотний відлік: 7 лютого 2014 року в Сочі стартують чергові зимові Олімпійські ігри.

ПРЯМА МОВА

Валентина ЦЕРБЕ-НЕСІНА, бронзовий призер Олімпіади-1994:

— Радує, що нині дуже зросла конкуренція в збірній. На сьогодні у нас чотири спортсменки увійшли до тридцятки кращих. Я дуже вірю в Марію Панфілову. Також у нас є Яна Бондар та Наталія Бурдига. Враховуючи, що на наступний сезон ми зможемо в кожній гонці виставляти по шість учасників, є дуже хороші шанси, що всі наші дівчатка можуть боротися як мінімум за очкову зону. До того ж усі перебувають у такому віці, що повинні і можуть прогресувати. Радує й те, що обличчям до біатлоністів повернулися спонсори. Під час мого виступу з фінансуванням було дуже важко. Тепер ситуація змінилася кардинально, і ми можемо на кожному етапі розраховувати не лише на гарні результати, а й претендувати на перемогу як в особистих гонках, так і в естафеті.

ТАБЛО «УК»

Біатлон. Кубок світу. Жінки. Загальний залік.

Ім’я Очки

1 Тура Бергер 1234

2 Дар’я Домрачева 924

3 Андреа Хенкель 856

4 Марі Дорен Абер 843

5 Кайса Макаряйнен 834

6 Габріела Соукалова 800

7 Анастасія Кузьміна 769

8 Олена Підгрушна 764

9 Міріам Гесснер 746

10 Віта Семеренко 739

…20 Валя Семеренко 438

Урядовий Кур'єр

Возможно, это Вам будет интересно: