Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Миколаївські дошкільнята закріплюють знання Правил дорожнього руху в автомістечку

Миколаївські дошкільнята закріплюють знання Правил дорожнього руху в автомістечкуДіти-пішоходи завжди під пильною увагою працівників ДАІ, а тому щодня спільно з вчителями та вихователями, навчають підростаюче покоління Правилам дорожнього руху, не оминають своєю увагою і батьків.

Безпека маленьких учасників дорожнього руху — турбота кожного дорослого, адже чим раніше дитина дізнається ази «дорожньої азбуки», тим більш дисциплінованою вона буде. Що ж до доросліших школярів — їх важливо зацікавити в дотриманні Правил дорожнього руху.

Щодня співробітники ДАІ Миколаївщини відвідують школи і дитячі садочки, щоб нагадати дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Але заняття з малюками проходять не тільки в навчальних класах, а й на свіжому повітрі на території автомістечок.

Сонячна погода та хороша компанія батьків та працівників ДАІ — добрий привід для вихованців дошкільного навчального закладу №140 зробити крок у світ «Дорожньої азбуки». Дитяче автомістечко безпеки дорожнього руху обладнане відповідно до сучасних вимог — на майданчику розміщені дорожні знаки, пішохідні переходи, перехрестя, що дають дітям можливість отримати уявлення про рух на вулицях.

А вихователі та батьки підготували для дітей інформаційно-пізнавальну гру «Подорож по чудо-місту ПДР», де кожен дошкільник зміг взяти участь у різних конкурсах і показати свою готовність до професії «Пішохід». В умовах, максимально наближених до реального міста, вдалося не тільки нагадати дітям теоретичні знання Правил дорожнього руху, а й відпрацювати практичні навички безпечної поведінки на дорогах, а також згадати основні жести, які подає регулювальник на дорозі. У цьому їм допомогли і батьки — дорослі зображували водіїв автомобілів.

Всі підійшли відповідально до своїх ролей учасників дорожнього руху: «водії» рухалися згідно сигналам світлофора, «пішоходи» — тільки по тротуарах, а дорогу переходили тільки на дозволяючий сигнал світлофора і виключно — по пішохідному переходу, попередньо подивившись по сторонам.

А ось для учнів загальноосвітньої школи-інтернату №7 сьогодні пройшов справжній яскраве і барвисте свято «Безпеки дорожнього руху», організоване співробітниками ДАІ та загоном ЮІР школи №60.

Вікторини та конкурси, запальні танці та пісні були спрямовані на те, щоб нагадати школярам про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Ну і, звичайно ж, після цього кожен бажаючий міг відчути себе справжнім працівником ДАІ — посидіти в патрульному автомобілі і навіть нагадати своїм друзям через гучномовець, щоб вони завжди дотримувалися Правила дорожнього руху.

«Такі заняття зі школярами дозволять підвищити інтерес дітей до вивчення Правил дорожнього руху», — вважає начальник Управління ДАІ Миколаївської області Віталій Бондаренко. — «Тим більше, що для малюків важлива не тільки теорія, а й практика, а старшокласників важливо зацікавити їх власною безпекою. А для нас найважливіше — безпека кожної дитини на дорозі».

Возможно, это Вам будет интересно: