Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Про стан виконання Державної цільової економічної програми КОЛЕГІЯ МІНІСТЕРСТВА ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

  • 31.10.2013  № 3.2
  • Про стан виконання Державної цільової економічної програми "Ядерне паливо України", проблемні питання її реалізації та фінансування

    З метою забезпечення виконання стратегічного завдання Міненерговугілля щодо зміцнення енергетичної безпеки держави шляхом створення в Україні виробництва ядерного палива, збільшення виробництва природного урану та цирконієвої продукції колегія ВИРІШИЛА:

    1. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.) інформувати Кабінет Міністрів України, Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та Раду національної безпеки та оборони України про підсумки розгляду питання "Про стан реалізації Державної цільової економічної програми "Ядерне паливо України"( 1004-2009-п ).

    Термін: листопад 2013 року

    2. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.) та Юридичному департаменту (Миргородський О. П.) забезпечити супроводження постанови про подовження дії Державної цільової економічної програми "Ядерне паливо України" на 2014 рік.

    Термін: листопад 2013 року

    3. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.), керівникам підприємств — виконавців Державної цільової економічної програми "Ядерне паливо України" з метою забезпечення задоволення 100% потреби українських АЕС у власному природному урані, цирконієвій продукції та ядерному паливі, забезпечити розроблення, узгодження та затвердження в установленому порядку Держпрограми на період 2015 — 2020 роки.

    Термін: IV квартал 2014 року

    4. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.), Юридичному департаменту (Миргородський О. П.), Департаменту майна, управління корпоративними правами та реформування власності (Дудка Л. О.) вжити вичерпних заходів для відновлення виробничої діяльності ДНВП "Цирконій" у період до завершення санаційної процедури підприємства, установленої судом.

    Термін: лютий 2014 року

    5. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.) спільно з ДП "НАЕК "Енергоатом" (Константінов М.І.), ПрАТ "Завод з виробництва ядерного палива" (Арсірій Р. В.) та ДК "Ядерне паливо" (Білик Б.І.) активізувати переговорний процес з Державною корпорацією з атомної енергії "Росатом" та ВАТ "ТВЕЛ" про постачання діоксиду цирконію до Російської Федерації.

    Термін: грудень 2013 року

    6. Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.) забезпечити контроль за виконанням протокольних рішень засідань Оперативного штабу зі здійснення загальної координації робіт з будівництва заводу з виробництва ядерного палива та забезпечувати організацію подальших засідань Оперативного штабу.

    Термін: відповідно до регламенту роботи Оперативного штабу

    7. Департаменту майна, управління корпоративними правами та реформування власності (Дудка Л. О.), Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.), керівникам — виконавцям Держпрограми продовжити роботи з підготовки в установленому порядку рішення про акціонування (корпоратизацію) підприємств — учасників ДК "Ядерне паливо".

    8. ДП "НАЕК "Енергоатом" (Константінов М.І.) та ДП "СхідГЗК" (Сорокін О. Г.) забезпечити укладання довгострокового договору на постачання уранового концентрату до ДП "НАЕК "Енергоатом" з виробництва уранового концентрату до 2020 року.

    Термін: грудень 2013 року

    9. Заступнику Міністра Чеху С. М., заступнику Міністра — керівнику апарату Бондаренку А. Ю., Департаменту стратегічної політики та перспективного розвитку (Коваленко В. В.), Департаменту ядерної енергетики та атомної промисловості (Чернов П. А.), ДП "СхідГЗК" (Сорокін О. Г.) забезпечити виконання вичерпних заходів для виробництва уранового концентрату в повному обсязі його потреб для виготовлення ядерного палива для українських АЕС, зокрема з використанням інструменту кредитування капітального будівництва підприємства під державні гарантії згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2013 № 404( 404-2013-п ) "Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень".

    Термін: згідно з укладеними договорами

    10. Уповноважити ДК "Ядерне паливо" (Білик Б.І.) на проведення з Російською стороною (ВАТ "ТВЕЛ") переговорів з пошуку альтернативного варіанту фінансування Проекту будівництва заводу з виробництва ядерного палива в Україні без зміни статутного капіталу ЧАО "Завод ЯП", сформованого на 31.10.2013.

    Голова колегії

    Е. Ставицький

    {Текст взято з сайту Міненерговугілля України http://mpe.kmu.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Возможно, это Вам будет интересно: