Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Державтоінспекція Рівненщини провела акцію «Безпека школярів на дорозі»

Державтоінспекція Рівненщини провела акцію «Безпека школярів на дорозі»«Сяючі» браслетики та корисні знання про правила безпеки на дорозі отримали сьогодні учні Тараканівської загальноосвітньої школи. Цікавий урок і винагороду за кмітливість для школярів молодших класів підготували працівники Державтоінспекції Рівненської області.

Правоохоронці не дарма завітали до навчального закладу в селі Тараканів, що на Дубенщині. Школа знаходиться у безпосередній близькості від міжнародної траси Київ — Чоп, тому безпека учнів тут є пріоритетом, як для батьків школярів, так і для вчителів. Ідучи до школи і повертаючись після уроків додому, діти змушені переходити дорогу, якою рухається багато транспортних засобів.

­ — Хоча проїзна частина і обладнана як належить, та зайвий раз нагадати дітям про уважність не завадить, — каже директор закладу Микола Дячук. —Кожного тижня загальношкільна лінійка розпочинається з розмови про правила поводження на дорозі.

Сьогодні інспектори ДАІ завітали до учнів 2-х класів, щоб в ігровій формі провести пізнавальний урок із дорожньої безпеки. Правоохоронці нагадали маленьким учасникам дорожнього руху, як слід поводитись на вулиці, аби не потрапити під колеса авто, та наголосили на важливості використання в темну пору доби яскравих і світловідбиваючих елементів. Для наочності було використано інформаційні плакати, які діти уважно розглядали та коментували. Школярі охоче відповідали на запитання працівників ДАІ, а також самі запитували про те, що їх цікавить. Правоохоронці були приємно здивовані кмітливістю учнів і в кінці уроку роздали дітям яскраві браслети-світлоповертачі та блокноти. Такі подарунки не лише візуально зацікавили дітей, але й, без сумніву, будуть для малечі справжнім оберегом на дорозі.

За словами маленьких учнів, вони вже самостійно долають шлях від дому до школи та часто повертаються додому вже ввечері, після занять у гуртках.

— Сьогодні до нас завітали працівники Державтоінспекції і подарували браслети, що світяться, — ділиться враженнями учениця класу. — Ми відразу ж приміряли їх і надалі будемо обов’язково носити, щоб в темноті нас бачили водії і зупинялись.

Дівчинка розповіла, що завжди намагається бути обережною на дорозі і перед тим, як переходити вулицю, обов’язково дивиться, чи немає автомобілів.

Працівники Державтоінспекції звертають особливу увагу саме на маленьких пішоходів, оскільки вони тільки вчаться самостійно орієнтуватись у дорожній ситуації й не завжди роблять це правильно. Тож дорослим вкрай важливо не залишати поза увагою цей важливий аспект і ще змалку вчити дитину азам дорожньої безпеки. Подбайте також, аби на верхньому одязі чи портфелі школяра були яскраві «блискітки», що відбиватимуть світло у темряві та оберігатимуть малечу від біди.

Повторіть з дитиною основні правила переходу вулиці та нагадайте про небезпеку, яка тут існує. Найважливіше, що ми, дорослі, маємо пам’ятати, — це те, що діти дивляться на нас. Якщо порушують правила батьки чи інші дорослі учасники руху, діти забувають про набуті знання і діють за їхнім прикладом.

Возможно, это Вам будет интересно: