Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниМІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  • 31.07.2013  № 476
  • Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 серпня 2013 р. за № 1410/23942

    Про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Відповідно до Указу Президента України від 30 травня 2012 року № 365( 365/2012 ) "Про відомчі заохочувальні відзнаки", підпункту 76 пункту 4 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України( 500/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, НАКАЗУЮ:

    1. Встановити такі відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України:

    Подяку Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України;

    Почесну грамоту Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України;

  • нагрудний знак Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани".
  • 2. Затвердити Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, що додається.

    3. Департаменту тваринництва (Гетя А. А.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету ветеринарної медицини України від 04 липня 2008 року № 129 ( z0641-08 ) "Про встановлення відомчих заохочувальних відзнак Державного комітету ветеринарної медицини України", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 15 липня 2008 року за № 641/15332.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Давиденка В. М.

    Міністр

    М. В. Присяжнюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 31.07.2013  № 476

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 серпня 2013 р. за № 1410/23942

    ПОЛОЖЕННЯ про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    I. Загальні положення

    1.1. Відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (далі — відомчі відзнаки) встановлюються з метою відзначення кращих працівників Держветфітослужби України за особисті трудові досягнення у професійній, службовій діяльності, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної політики у галузі ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, сферах карантину та захисту рослин, охорони прав на сорти рослин, а також з нагоди загальнодержавних та галузевих професійних свят, ювілейних дат тощо.

    Ескіз та опис Подяки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (далі — Подяка) наведено в додатках 1 і 2 до цього Положення.

    Ескіз та опис Почесної грамоти Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (далі — Почесна грамота) наведено в додатках 3 і 4 до цього Положення.

    Ескіз та опис нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани" (далі — Нагрудний знак) наведено в додатках 5 і 6 до цього Положення.

    До Нагрудного знака нагородженому видається посвідчення до нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани", ескіз та опис якого наведено в додатках 7 ( z1410-13 ) і 8 до цього Положення.

    1.2. Відомчими відзнаками нагороджуються працівники апарату Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держветфітослужби України (далі — працівники).

    Подякою відзначаються працівники, безперервний стаж роботи за фахом яких становить не менше двох років, за успіхи в роботі, зразкове виконання посадових обов’язків.

    Почесною грамотою відзначаються працівники, безперервний стаж роботи за фахом яких становить не менше п’яти років та які раніше нагороджувалися Подякою або іншими відомчими відзнаками органів державної влади, державних установ, правонаступником яких є Держветфітослужба України, за сумлінну працю, особисті досягнення у професійній, службовій діяльності.

    Нагрудний знак є вищою відомчою відзнакою Держветфітослужби України. Ним відзначаються працівники апарату Держветфітослужби України та її територіальних органів, які мають безперервний стаж роботи за фахом не менше десяти років та раніше нагороджувалися Почесною грамотою або іншими відомчими відзнаками органів державної влади, державних установ, правонаступником яких є Держветфітослужба України, за багаторічну бездоганну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням реалізації державної політики у галузі ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, сферах карантину та захисту рослин, охорони прав на сорти рослин.

    1.3. Нагороджені Нагрудним знаком не можуть бути повторно представлені до цієї нагороди.

    Нагородження Почесною грамотою або Подякою проводиться не раніше ніж через два роки після останнього нагородження.

    1.4. Особи, зазначені в абзаці першому пункту 1.2 цього розділу, можуть нагороджуватися відповідними відомчими відзнаками також після виходу на пенсію.

    1.5. Гранична кількість відомчих відзнак, якими можуть бути відзначені працівники протягом одного календарного року, становить:

    Подяк — 600 одиниць;

    Почесних грамот — 165 одиниць;

    Нагрудних знаків — 200 одиниць.

    II. Порядок представлення до нагородження відомчими відзнаками

    2.1. Представлення кандидатур до нагородження відомчими відзнаками здійснюється гласно у трудовому колективі, де працює особа, і оформляється відповідним поданням.

    2.2. Подання про нагородження відомчими заохочувальними відзнаками (далі — подання) вноситься на ім’я Голови Держветфітослужби України заступниками Голови, керівниками структурних підрозділів апарату, керівниками територіальних органів Держветфітослужби України, керівниками підприємств, установ, організацій, що входять до сфери управління Держветфітослужби України.

    2.3. У поданні зазначаються відомості про працівника, представленого до нагородження, рівень виконання ним посадових обов’язків, ділові та професійні якості, трудові досягнення та конкретні заслуги, що стали підставою для порушення клопотання про нагородження. До подання додається біографічна довідка, засвідчена підписом керівника кадрової служби відповідного органу та скріплена печаткою.

    Разом з поданням подається нагородний лист для представлення до нагородження відомчими заохочувальними відзнаками Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (додаток 9).

    2.4. Подання, які вносяться з нагоди державного, професійного свята, подаються не пізніше ніж за місяць до відповідної дати.

    2.5. Рішення про нагородження відомчими відзнаками оформляються відповідним наказом.

    III. Порядок вручення відомчих відзнак

    3.1. Відомчі відзнаки вручаються в урочистій обстановці Головою Держветфітослужби України або за його дорученням одним із заступників Голови Держветфітослужби України.

    Вручення відомчих відзнак доцільно приурочувати до державних та професійних свят, ювілейних дат тощо.

    3.2. Особі, нагородженій Нагрудним знаком, видається посвідчення встановленого зразка за підписом Голови Держветфітослужби України та скріплене печаткою Держветфітослужби України.

    3.3. Про вручення Нагрудного знака складається протокол вручення відомчої відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (додаток 10), який зберігається в кадровому структурному підрозділі Держветфітослужби України.

    3.4. До особової справи та трудової книжки нагородженого відомчою відзнакою вноситься відповідний запис із зазначенням дати і номера наказу Держветфітослужби України.

    IV. Порядок носіння та зберігання Нагрудного знака

    4.1. Відомчі відзнаки у вигляді нагрудних знаків носяться з правого боку грудей і розміщуються нижче знаків державних нагород України, іноземних державних нагород. За наявності в особи декількох нагрудних знаків носиться не більше трьох таких знаків.

    4.2. У разі втрати відомчої відзнаки дублікат не видається.

    Директор Департаменту тваринництва

    А. А. Гетя

    Додаток 1 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ Подяки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Додаток 2 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ОПИС Подяки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Бланк відомчої заохочувальної відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України — Подяки Держветфітослужби України виготовляється на папері формату А4 (210 х 219 мм). Друк повнокольоровий з однієї сторони.

    Фон бланка — бежевого кольору.

    На всій площині бланка нанесена сітка коричневого кольору. У верхній частині Подяки розташовано зображення елементів емблеми Держветфітослужби України.

    Подяка обрамлена орнаментною рамкою коричневого кольору.

    Під зображенням емблеми Держветфітослужби України коричневим кольором виконується напис "ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФІТОСАНІТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ".

    Нижче тисненням виконується напис жовтою фольгою — "ПОДЯКА".

    У центральній частині бланка Подяки розташовується текст із зазначенням прізвища, імені та по батькові особи, яка нагороджується. Далі — текст, у якому вказується підстава для нагородження.

    У нижній частині бланка в одному рядку виконуються написи "Голова", ще нижче — номер та дата наказу про нагородження. Посередині — місце для підпису, який засвідчується печаткою Держветфітослужби України, а праворуч зазначаються ініціали та прізвище керівника.

    Додаток 3 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ Почесної грамоти Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Додаток 4 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ОПИС Почесної грамоти Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Бланк відомчої заохочувальної відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України — Почесної грамоти Держветфітослужби України виготовляється на крейдованому матовому папері формату А3 (420 х 297 мм). Друк повнокольоровий з обох сторін.

    Фон бланка — блакитного кольору. На всій площині бланка нанесена сітка синього кольору.

    У верхній лівій частині Почесної грамоти розташовано напис у два рядки синім кольором "ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФІТОСАНІТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ". Нижче посередині розташовано елементи емблеми Держветфітослужби України.

    У правій верхній частині Почесної грамоти тисненням виконаний напис жовтою фольгою "ПОЧЕСНА ГРАМОТА", ще нижче виконується напис синім кольором "НАГОРОДЖУЄТЬСЯ".

    Почесна грамота обрамлена орнаментною рамкою жовтого кольору.

    У правій центральній частині бланка Почесної грамоти розташовується текст із зазначенням прізвища, імені та по батькові особи, яка нагороджується.

    Далі — текст, у якому вказується підстава для нагородження.

    У нижній частині бланка в одному рядку виконуються написи "Голова", ще нижче — номер та дата наказу про нагородження. Посередині — місце для підпису, який засвідчується печаткою Держветфітослужби України, а праворуч зазначаються ініціали та прізвище керівника.

    Додаток 5 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани"

    Додаток 6 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ОПИС нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани"

    Відомча заохочувальна відзнака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України — нагрудний знак "Знак Пошани" має форму рівностороннього хреста синього кольору в жовтому обрамленні із жовтими пружками, накладеного на лавровий вінок.

    Посередині хреста — круглий медальйон білого кольору з елементами емблеми Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України. Медальйон обрамлено двома лавровими гілками, нижче яких по колу на голубому фоні розміщено напис жовтими літерами "ЗНАК ПОШАНИ".

    Зворотний бік нагрудного знака плоский, має напис "ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФІТОСАНІТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ", порядковий номер та застібку для кріплення до одягу.

    Розмір відзнаки: 45х45 мм.

    Усі зображення і написи рельєфні.

    Додаток 7 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ЕСКІЗ посвідчення до нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани"

    Додаток 8 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 1.1)

    ОПИС посвідчення до нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани"

    Посвідчення являє собою прямокутник розміром 75 мм х 110 мм, виготовлений із твердого картону в обкладинці синього кольору, складеного на згин у вигляді книжки.

    На обкладинці посвідчення розташовується зображення малого Державного Герба України, під яким виконується напис великими друкованими літерами ювілейною фольгою жовтого кольору "ПОСВІДЧЕННЯ".

    Внутрішня площина посвідчення у розгорнутому вигляді виконується з паперу блакитного кольору.

    У лівій верхній частині внутрішньої площини посвідчення посередині розміщується напис у два рядки чорного кольору великими друкованими літерами "ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФІТОСАНІТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ" .

    У центрі лівої частини внутрішньої площини посвідчення розміщено художнє зображення нагрудного знака Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України "Знак Пошани".

    Нижче під цим зображенням, посередині лівої частини внутрішньої площини посвідчення, розміщується в один рядок напис чорного кольору "№ ____".

    У правій частині внутрішньої площини посвідчення вгорі вносяться відомості щодо прізвища, ім’я, по батькові працівника, нижче зазначається літерами чорного кольору: "наказом Держветфітослужби України від "___"_______20_р. №_____".

    Під цим написом посередині літерами чорного кольору в одному рядку виконується напис "НАГОРОДЖЕНО", у другому — "відомчою заохочувальною", у третьому — "відзнакою — нагрудним знаком", у четвертому — літерами червоного кольору напис "Знак Пошани".

    Нижче розміщено напис "Голова ___________" для підпису, під цим написом — літери М. П. — місце для печатки.

    Додаток 9 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 2.3)

    НАГОРОДНИЙ ЛИСТ( z1410-13 BF121.doc ) для представлення до нагородження відомчими заохочувальними відзнаками Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Додаток 10 до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України (пункт 3.3)

    ПРОТОКОЛ ( z1410-13 BF122.doc ) вручення відомчої відзнаки Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України

    Юридичний портал Справедливість

    Возможно, это Вам будет интересно: