Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Приватним акціонерним товариством НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  • 26.03.2013  № 455
  • Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Приватним акціонерним товариством "Агронафтогазсервіс"

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення Приватним акціонерним товариством "Агронафтогазсервіс" (далі — ПрАТ "Агронафтогазсервіс") вимог частини 2 статті 20 Закону України "Про акціонерні товариства"( 514-17 ) та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 26.03.2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089), здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089).

    3. Заборонити ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089).

    4. Зобов'язати ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Зобов'язати ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089), дане рішення Комісії.

    6. ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери емітента ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    7. Зобов'язати ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) у триденний термін з моменту усунення порушення повідомити Полтавське територіальне управління з доданням копій відповідних документів.

    8. Полтавському територіальному управлінню за результатом аналізу отриманих документів надати до департаменту контрольно-правової роботи інформацію про усунення порушення ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089) з доданням копій відповідних документів та проекту рішення щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    9. Департаменту контрольно-правової роботи (О. Мисюра) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ПрАТ "Агронафтогазсервіс" (код за ЄДРПОУ 23561089), Полтавському територіальному управлінню та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    10. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  • 11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  • Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 26 березня 2013 р. № 14

    Юридичний портал Справедливість

    Возможно, это Вам будет интересно: