Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Працівники ДАІ Миколаївщини, взяли участь в проведенні свята з дорожньої безпеки

Працівники ДАІ Миколаївщини, взяли участь в проведенні свята з дорожньої безпекиУ Миколаївській загальноосвітній школі №52 пройшла пізнавальна гра «Життя — наш найцінніший скарб, не позбавляй його яскравих барв!», під час якої визначилися найкращі знавці Правил дорожнього руху серед школярів.

Учні п’ятого, шостого та сьомого класів миколаївської загальноосвітньої школи №52 утворили три команди, які й змагались за звання найкращих знавців Правил дорожнього руху. Незвичність гри полягала ще й у тому, що головним її завданням було повторити Правила дорожнього руху напередодні зими.

Вікторина складалась з семи етапів, серед яких були як звичні питання-відповіді, кросворди, мозаїки з дорожніх знаків, так і незвичайний конкурс «Крокодил», в якому капітан команди мав без слів, а тільки жестами та мімікою, пояснити товаришам задане ведучим слово з дорожньої тематики.

Допомагали командам і групи підтримки — виконуючи свої завдання, як то розгадати загадки по Правилам дорожнього руху чи заспівати пісню, в якій зустрічаються слова «автомобіль», «дорога», «пішохід» або інші.

Набрані бали глядачі могли віддати на користь товаришів за гральним столом. Ну і, звичайно ж, контролювали правильність відповідей та підраховували кількість набраних балів суворі судді з числа викладачів та інспекторів ДАІ.

Учасники команд намагались швидше виконувати завдання, щоб обігнати суперників, та все одно, кожен з радістю допомагав своїм товаришам з інших команд, адже вивчення Правил дорожнього руху — складна, але необхідна справа.

Мабуть саме тому, обрати переможців члени журі не змогли — сьогодні всі показали високі результати і в знаннях Правил дорожнього руху, і в навичках безпечної поведінки та ввічливості на дорозі.

Кожній команді було присвоєне почесне звання «Кращі знавці Правил дорожнього руху», «Найкращі пішоходи» та «Почесні пасажири».

На завершення свята правоохоронці підготували для школярів пізнавальні розповіді про обов'язки пішоходів та пасажирів і про те, як безпечно пройти маршрут «дім-школа-дім», а також привели повчальні приклади про небезпеки, які можуть підстерігати дітей на шляху.

Возможно, это Вам будет интересно: