Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

На Харківщині відбувся КВН юних інспекторів руху

На Харківщині відбувся КВН юних інспекторів рухуДнями у Харкові на базі Палацу Студентів НТУ ХПІ пройшов ХVIIІ обласний конкурс серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху КВН-ЮІР 2014.

Відкриваючи змагання КВН ЮІР, заступник начальник відділу ДАІ м. Харкова підполковник міліції Валерій Ліпчанський привітав учасників конкурсу та зазначив, що змагання, які на Харківщини стали вже традиційними, відіграють дуже важливу роль у вихованні юних учасників дорожнього руху, бо дозволяють вести активну пропаганду законослухняної поведінки на дорозі серед молоді.

«Дякую всім учасникам та організаторам заходу за їх увагу та небайдужість до проблем дитячого дорожньо-транспортного травматизму, а дітям бажаю успіхів, наснаги, впевненості в своїх силах, позитивних емоцій і нехай переможе сильніший!», — побажав Валерій Ліпчанський.

Змагатися за першість зібрались команди з дев’яти районів м. Харкова: «Life is good», «Зебра», «Авторадіо», «CD-RW», «Новозападний експрес», «Ботаніки», «Автобан», «Не гони» та «Траса № 70».

Учасникам змагання, яке тривало майже три години, необхідно було продемонструвати не тільки вміння жартувати, співати і танцювати, а ще й рівень знань Правил дорожнього руху.

Програмою зустрічей, як завжди, передбачалося проведення трьох конкурсів: привітання «Вмикай увагу! Ти на дорозі», конкурс новин «YUІR NEWS» та музичне домашнє завдання на тему «Перехрестя семи доріг».

Важливість необхідності вивчення та дотримання Правил дорожнього руху треба було довести до глядачів за допомогою дотепних жартів, танцювальних та музичних номерів. Гра була дуже цікавою та напруженою. Вболівальники із захопленням спостерігали за виступами, хвилювалися і активно підтримували не тільки членів команди свого району, а ще й команди суперників, яким вдалося захопити вдалою грою та створити для глядачів атмосферу доброго настрою.

Суддям довелося нелегко визначити переможців, адже у результаті запеклої боротьби виявилося, що однакову кількість балів набрали дві команди: «Зебра» Ленінського району та «Не гони» Дзержинського району м. Харкова.

Головним суддею було прийняте рішення про надання відповідей членами команд на додаткові запитання. У результаті право представляти Харківщину на подальших етапах Всеукраїнських змагань журі було присуджено команді «Не гони» Харківської школи № 154. Друге місце посіла команда «Зебра» збірної ЦДЮТ № 5, третє місце здобула команда «Траса № 70» спеціалізованої школи № 70.

Усі без виключення учасники змагань отримали призи та дипломи відзнаки від організаторів конкурсу.

Змагання закінчилися, але святковий настрій та гарні враження ще довго супроводжуватимуть учасників змагань. Адже дітлахи зібралися разом, побачили старих знайомих, завели нових друзів, позмагалися, а головне — впевнилися, що точно знають і зможуть донести своїм одноліткам необхідність дотримання Правил дорожнього руху!

У харківській Державтоінспекції впевнені, що проведення таких змагань допоможе школярам закріпити навички безпечної поведінки в типових дорожніх ситуаціях, а в майбутньому — стати обізнаними та законослухняними учасниками дорожнього руху.

Возможно, это Вам будет интересно: