Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Харківську область відвідав заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков

Харківську область відвідав заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир РезніковКерівництво Департаменту Державтоінспекції МВС України проводить виїзні прийоми громадян в регіони нашої держави. Так, 1 серпня на Харківщину завітав заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України полковник міліції Володимир Резніков.

У приміщенні Управління ДАІ Харківської області Володимир Резніков у присутності представників засобів масової інформації проводив прийом громадян, які мали змогу особисто звернутися до заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України зі своїми проблемами та запитаннями щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та діяльності Державтоінспекції Харківської області.

Громадян, які звернулися до Володимира Резнікова, турбували питання оптимізації дорожнього руху, тобто встановлення так званої «зеленої хвилі» під час пересування дорогами м. Харкова, посилення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху водіями та пішоходами, введення норм законодавства стосовно перевірки технічного стану транспортних засобів, тощо.

На більшість запитань заступник начальника Департаменту ДАІ одразу надав обґрунтовані відповіді. Питання, що потребували перевірки, взяв на контроль, дав доручення розібратися досвідченим співробітникам Управління Державтоінспекції та відповісти заявникам по суті.

Після закінчення прийому в Управлінні ДАІ, Володимир Резніков зустрівся з мешканцями м. Чугуєва та Чугуївського району Харківської області, роз’яснив вимоги законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, надав кваліфіковану допомогу у вирішенні проблем, з якими люди зверталися до нього.

Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції подякував громадянам за небайдуже ставлення до проблем забезпечення безпеки дорожнього руху на Харківщині.

Також полковник міліції Володимир Резніков зустрівся з особовим складом Державтоінспекції м. Харкова та Харківської області. Він підвів підсумки свого робочого візиту до регіону, звернув увагу на дотримання законності та дисципліни співробітниками Державтоінспекції та ввічливе ставлення до учасників дорожнього руху, а також надання їм необхідної допомоги.

Пізніше, в Палаці культури міліції відбувся брифінг за участю заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України полковника міліції Володимира Резнікова з обговоренння питань безпеки дорожнього руху. Під час проведення зустрічі з представниками ЗМІ піднімалися питання стану аварійності як на території області, так і взагалі по Україні, проведення превентивних заходів безпеки щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, обговорення можливості запровадження законодавчих нововведень та інших питань, що стосувалися забезпечення безпеки дорожнього руху.

Возможно, это Вам будет интересно: