Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Вільна торгівля рухає реформи

Вільна торгівля рухає реформиПерший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов у ході першого робочого візиту до Брюсселя провів зустріч із віце-президентом Європейської комісії комісаром з економічних і фінансових питань Оллі Реном. Український урядовець запевнив Єврокомісію в готовності співпрацювати в реалізації реформ, спрямованих на стабілізацію економічно-фінансової ситуації в Україні.

Сторони наголосили на важливості майбутньої Угоди про асоціацію Україна—ЄС та створення поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі для поліпшення бізнес- та інвестиційного клімату в Україні, зростання макроекономічних показників, а також модернізації економіки й посилення її конкурентоспроможності. Сергій Арбузов та Оллі Рен підкреслили готовність докласти всіх зусиль для забезпечення підписання угоди під час вільнюського саміту «Східного партнерства».

Окрему увагу було приділено обговоренню макроекономічної ситуації в Україні. Сергій Арбузов поінформував європейську сторону про хід переговорів з Міжнародним валютним фондом. Він також наголосив на важливості для підтримки стабільності української фінансово-економічної системи практичної реалізації програм макрофінансової допомоги Україні, угоди про які було укладено в ході саміту Україна—ЄС 25 лютого.

Тому перший віце-прем’єр запевнив Оллі Рена в готовності уряду України тісно співпрацювати з ЄС у реформуванні системи управління державними фінансами, вдосконаленні законодавства у сфері державних закупівель та поліпшенні бізнес-клімату в Україні.

Того самого дня Сергій Арбузов зустрівся з членом Європейської комісії з питань фінансового програмування та бюджету Янушем Лєвандовським, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єр-міністра.

Основний акцент співрозмовники зробили на обговоренні можливих шляхів консолідації ресурсів зовнішньої допомоги ЄС для підтримки України в імплементації положень зони вільної торгівлі з ЄС. Януш Лєвандовський запевнив у позитивному ставленні до інтеграції України в європейську спільноту.

За його словами, литовське головування в ЄС, що розпочнеться з 1 липня, особливо сприятиме просуванню цим шляхом, а розвиток відносин з Україною буде одним із пріоритетів головування Литви в ЄС.

А під час зустрічі з Комісаром ЄС із питань сільського господарства та розвитку сільської місцевості Дачіаном Чолошом основну увагу було приділено результатам запровадження поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі для агропромислових комплексів.

Сергій Арбузов привітав відкриття ринку ЄС для української продукції птахівництва і запевнив у готовності максимально співпрацювати з профільними підрозділами Єврокомісії для забезпечення відкриття доступу на ринки ЄС для вітчизняних молока та молочної продукції.

Урядовий Кур'єр

Возможно, это Вам будет интересно: