Юридические услуги

Юрадреса

Юридические адреса

Юридические адреса в Киеве и области Продажа юридических адресов немассовой регистрации во всех районах г.Киева и Киевской области.



Публикации

Национальные нюансы развода с иностранцем

Национальные нюансы развода с иностранцем Что же касается процесса расторжения брака с участием граждан другой страны, то Украина имеет огромное количество договоров ...

Отзывы о юристах в каталоге

Отзывы о юристах в каталоге Отзывы про адвокатов, комментарии бывших клиентов помогают выбрать наиболее достойного защитника, а разбивка по городам помогает ...

Право расторгнуть брак между иностранцами ...

Право расторгнуть брак между иностранцами в Украине Довольно любопытный факт - в некоторых странах мира запрещено обращение своих граждан в судебные органы, если он постоянно ...



Новости

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился .

Из-за пьянства на рабочем месте милиционер поплатился жизнью Прокуратурой города Киева начато уголовное производство по факту умышленного убийства милиционера, произошедшего накануне в одном из финучреждений Голосеевского района. Об этом сообщает пресс-служба ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують ...

На Миколаївщині працівники ДАІ щоденно забезпечують безпеку на головній вулиці міста Щодня сотні людей виходять на головну вулицю міста Миколаєва, щоб приємно провести час, зустрітися з друзями або просто прогулятися й полюбуватися головною ялинкою Миколаївщини. Погода та наслідки ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу ...

Евросуд уведомил власти РФ о двух жалобах по «делу Магнитского» Европейский суд по правам человека в Страсбурге уведомил власти РФ о двух жалобах по делу скончавшегося в столичном СИЗО аудитора фонда Hermitage Capital Сергея Магнитского, направив свои вопросы, ...

Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 17 квітня 2013 р. № 249-р Київ

Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України

1. Затвердити план заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України, що додається.

2. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям забезпечити виконання затвердженого цим розпорядженням плану заходів у межах відповідних бюджетних призначень.

Прем'єр-міністр України

М. АЗАРОВ

Інд. 70

ЗАТВЕРДЖЕНО розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2013 р. № 249-р

ПЛАН заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України ( 254к/96-ВР )

1. Забезпечити організацію та проведення:

1) урочистих заходів за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, народних депутатів України, громадськості, діячів науки та культури у мм. Києві та Севастополі, обласних і районних центрах, інших населених пунктах.

Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, Мінкультури.

  • 28 червня;
  • 2) покладення квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення у мм. Києві та Севастополі, обласних і районних центрах, інших населених пунктах.

    Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

  • 28 червня;
  • 3) науково-практичної конференції на тему історії вітчизняного конституційного права та напрямів удосконалення Основного Закону України( 254к/96-ВР ) у м. Києві за участю Конституційної Асамблеї, а також тематичних наукових конференцій та засідань за круглим столом.

    Міністерство освіти і науки, Мінкультури, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

    Червень — липень;

    4) виставок фотоматеріалів та архівних документів, що ілюструють процес прийняття Конституції України( 254к/96-ВР ), становлення та розвиток українського конституціоналізму, історію національного законотворення.

    Укрдержархів, Мінкультури, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

    Червень — липень;

    5) інформаційно-просвітницьких заходів (лекцій, засідань за круглим столом, демонстрацій фільмів тощо) в закладах культури, військових частинах, закладах для дітей та молоді, спрямованих на роз’яснення значення норм Конституції України( 254к/96-ВР ) у становленні демократичної держави, формування правової культури, виховання громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України.

    Мінкультури, Міністерство освіти і науки, Міністерство молоді та спорту, Міноборони, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

    Червень;

    6) культурно-мистецьких заходів, спортивних змагань, присвячених Дню Конституції України( 254к/96-ВР ).

    Мінкультури, Міністерство молоді та спорту, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

    Червень — липень;

    7) святкових феєрверків у мм. Києві, Севастополі, інших містах-героях, містах, де розташовані штаби оперативних командувань та видів Збройних Сил.

    Міноборони, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.

  • 28 червня;
  • 8) закордонними дипломатичними установами України заходів з нагоди 17-ї річниці Конституції України( 254к/96-ВР ) із залученням до участі в них представників української громадськості за кордоном.

    МЗС.

    Червень.

    2. Організувати роботу із забезпечення охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху в місцях проведення святкових заходів.

    МВС.

    Червень — липень.

    3. Сприяти широкому висвітленню в державних засобах масової інформації заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України, трансляції тематичних теле- та радіопередач, кінохроніки подій, пов’язаних з прийняттям Основного Закону України( 254к/96-ВР ).

    Держкомтелерадіо.

    Червень — липень.

    Юридичний портал Справедливість

    Возможно, это Вам будет интересно: